Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl

Wat is een sport studiebeurs?

Sporten en studeren met een beurs in Amerika, wij helpen je graag deze droom waar te maken.

Ben je goed in sport, en wil je studeren in Amerika, dan is het mogelijk een sportbeurs aan te vragen. Als je (bijna) in het bezit bent van een VWO-, HAVO-, of MBO-diploma kan je natuurlijk in Nederland voor een vervolgstudie kiezen. Maar blink je daarnaast ook uit in een sport, dan zijn de mogelijkheden groter. Je kunt bijvoorbeeld gaan studeren in de USA met een sport scholarship aan een universiteit. Ben je goed in Engels, heb je een sportieve instelling én de wil om een universitaire studie te volgen, overweeg dan eens deze uitdaging aan te gaan! Je komt eerder in aanmerking voor een sportbeurs dan je misschien wel denkt!

Op Amerikaanse universiteiten wordt veel aandacht besteed aan sport. Er zijn veel onderlinge competities, en vaak wordt de bekendheid en populariteit van een universiteit, uiteraard naast goede studiekwaliteiten, gerelateerd aan het niveau van de sportteams. Op veel Amerikaanse universiteiten is het dan ook mogelijk om met een sportbeurs van de universiteit te studeren.

Volleybal, hockey en voetbal
Veel topsporters kunnen hiervan gebruik maken. Met name bij sporten, die wél populair zijn, maar waar nog niet voldoende goede sporters zijn, zijn mogelijkheden om zaken te doen. Vooral bij volleybal, dameshockey en voetbal zijn goede plaatsingsmogelijkheden voor Nederlandse sporters.

Wat kost een studie in Amerika?
Een studie aan een Amerikaanse universiteit kost tussen de $ 30.000,- en $ 80.000,- per jaar, afhankelijk van de universiteit en de gewenste studie. Voor de gemiddelde Nederlander is dit niet haalbaar. Maar met een sportbeurs hoeft een studie in Amerika niet meer te kosten dan een studie in Nederland. Afhankelijk van je sportniveau wordt je studie betaald door een Amerikaanse universiteit, inclusief woonruimte, sportlessen en eten. Alleen je vliegtuigticket naar en van Nederland moet je zelf betalen.

Waarom Global Sport and Study?
Waarom via Global Sport and Study? Natuurlijk kun je het ook zelf proberen om een sportbeurs aan te vragen in Amerika. Maar de kans dat het je lukt is heel erg klein. De universiteiten en haar coaches krijgen dagelijks tientallen mailtjes uit alle hoeken van de wereld van sporters en bemiddelingsbureaus die graag voor een sportbeurs in aanmerking willen komen. Vele van deze mailtjes worden niet eens gelezen en verdwijnen ongezien de prullenbak in.
De coaches van de universiteitsteams werken daarom dan ook liever en bijna alleen samen met personen en bemiddelingsbureaus, zoals Global Sports and Study, die ze kennen en vertrouwen. De coaches weten dan ook dat de sporters die wij voorstellen het vereiste niveau hebben en voldoen aan de verwachtingen.

Tevens neemt Global Sport and Study de sporter veel werk uit handen. Te denken valt aan het aanvragen van een visum, de selectieprocedure, en de diverse testen.

Je aanmelden bij Global Sport and Study levert je dan ook vele voordelen op.

Aanmelden bij Global Sport and Study
Ben je geinteresseerd in de mogelijkheden voor een sportstudiebeurs in de Verenigde Staten, neem dan gerust even contact met ons op. Je kunt je geheel vrijblijvend bij ons aanmelden door het aanmeldingsformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden voor een sportstudiebeurs in de Verenigde Staten met je door te nemen.

into-foto
sport4