Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Timo Dekker naar 1/4 finales NAIA Championship Tournament

Afgelopen zaterdag wist Timo Dekker zich met het voetbalteam van Missouri Valley College te plaatsen voor de kwartfinales van het NAIA Soccer Championship Tournament.

Als regerend NAIA kampioen moesten de Vikings van Missouri Valley College het in de eerste ronde van het toernooi opnemen tegen het team van Bethel University. Met een laat doelpunt in de eerste helft en een tweede treffer halverwege de tweede helft stond na 90 minuten de een 2-0 overwinning op het scorebord.

Donderdag 2 december spelen de Vikings de kwartfinale tegen het als vijfde geplaatste team van Keiser University.

Wij wensen Timo en het team van Missouri Valley College natuurlijk heel veel succes in de kwart finale!

Wil jij ook de verhalen van onze student-sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.