Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Deze zomer gaat er een droom in vervulling voor Nomi Veldt

Deze zomer gaat er een droom in vervulling voor Nomi Veldt

Deze zomer gaat er een droom in vervulling voor Nomi Veldt. De 16-jarige voetbalster van WSV 1930 uit Wormer ondertekende haar contract bij het Parkland College women’s soccerteam. Einde van de zomer zal Nomi zich aansluiten bij het team uit Champaign, Illinois.

           

Nomi speelt op het middenveld, en is begonnen met voetballen bij VV Jisp. In 2012 maakte Nomi de overstap naar WSV 1930. Afgelopen seizoen speelde Nomi in MO17-1 en trad ze ook vaak aan in Dames 1. Met Dames 1 wist Nomi de finale van de beker te winnen.

Vanaf augustus dit jaar zal Nomi zich aansluiten bij het women’s soccerteam van Parkland College in Champaign, Illinois. Dit team staat komend seizoen onder leiding van Tim Notz, en zijn assistente Kelsie Briggs. Het team bestaat uit diverse internationale speelsters uit onder meer Engeland, Canada, Brazilië en El Salvador. Kortom, genoeg verschillende culturen om er een fantastisch avontuur van te maken.

Global Sport and Study wenst Nomi heel veel plezier en succes in Amerika en als vanzelfsprekend zullen wij haar avonturen op de voet blijven volgen. Wil jij ook Nomi’s verhalen blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply