Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Isa Gooijer 2e overwinning op rij met Havard

Met Isa Gooijer in de basis heeft het hockeyteam van Harvard University gisteren een verdiende 4-1 overwinning behaald over het team van de University of Maine. Dankzij een heel sterkte tweede helft waarin Harvard 3 keer wist te scoren werd de tweede zege op rij binnen gehaald. De Crimsons komen hiermee op een overall record van 3-2. Voor de regerend Ivy League kampioen volgt zaterdag de eerste wedstrijd in de Ivy League tegen Yale University.

Zondag 22 september stond alweer de 5e wedstrijd voor het team van Isa op het programma. Tegenstander was het team van de Black Bears van de University of Maine.  Met Isa weer in de basis werd het een spannende eerste helft. Deze werd dan ook met een 1-1 ruststand afgesloten. In de tweede helft was het team van Harvard duidelijk de bovenliggende partij, en wist dit ook met 3 doelpunten om in te zetten in een verdiende 4-1 overwinning.

De doelpunten van Harvard zijn in onderstaand filmpje terug te zien.

Ivy League

Als regerend Ivy League kampioen staat zaterdag 28 september voor Harvard de eerste wedstrijd in de Ivy League op het programma. Tegenstander is dan het team van Yale University. De wedstrijd wordt gespeeld in het Johnson Field stadion, de thuishaven van de Bulldogs. De wedstrijd is ook live te volgen via ESPN+.

Isa, wij wensen je weer heel veel succes morgen, en we blijven je volgen.

Wil jij ook de verhalen van Isa en onze andere sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!