Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Annika de Goede: Player of the Weekend!

Annika de Goede: Player of the Weekend!

Annika de Goede is op basis van haar goede spel met team van de University of Hawaii in de twee wedstrijden tegen University of Southern California uitgeroepen tot Player of the Weekend!

Vrijdag 10 september leverde Annika met 11 kills een grote bijdrage in de 3-1 (25-17, 11-25, 25-21 en 25-20) overwinning op de Trojans van de University of Southern California.

Zaterdag namen de Trojans revanche met een 1-3 (25-21, 16-25, 22-25 en 23-25). Annika kwam over beide wedstrijden gerekend tot een hitting percentage van .359.

Enkele highlights van de wedstrijden tegen USC kun je in de link hieronder bekijken.

Vrijdag (17 september) staat de volgende wedstrijd voor Annika op het programma. En  op donderdag 23 september is de start van de Big West Conference met het team van de University of California Riverside als tegenstander.

Wil jij ook de verhalen van onze student-sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika of Canada te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

 

Leave a Reply