Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Anouk van Noord, aan kop in de WAC!

Anouk van Noord, aan kop in de WAC!

Het volleybalteam van de Lancers met onze Anouk van Noord heeft na de fantastische overwinning op de naaste concurrent Grand Canyon University de koppositie in de Western Athletic Conference (WAC) in handen genomen.

Zaterdag stond voor Anouk en haar team van California Baptist University de topper tegen het team van Grand Canyon University op het programma. Insteek was de koppositie Western Athletic Conference (WAC). Het werd een echte kraker, waarin de Lancers de sterkste bleken. De 3-0 overwinning (25-18, 25-18 en 27-25) was dan ook geheel terecht.

Het winnende punt en een indruk van de sfeer in de beelden hieronder.

https://twitter.com/CBUvolleyball/status/1454565004506587139?s=20


Western Athletic Conference (WAC)


Boven: Tussenstand WAC – West Division.

De komende weken staan er voor Anouk nog drie wedstrijden in de conference op het programma tegen de teams van Chicago State University (4 november), Utah Valley University (11 november) en Dixie State University (13 november).

Van 8 tot en met 20 november vindt dan het WAC Championship Tournament plaats. De winnaar plaatst zich direct voor het prestigieuze NCAA Championship Tournament.

Anouk, wij wensen je nog heel veel succes in de resterende wedstrijden, en hopen je natuurlijk terug te zien op 8 november in de kwart finales van het WAC Championship Tournament.

Wil jij ook de verhalen van onze student-sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika of Canada te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply