Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Anouk van Noord America East Championship!

Anouk van Noord America East Championship!

Anouk van Noord schrijft geschiedenis. Nadat de speelster van de University of Maryland, Baltimore County vorige week werd benoemd tot Player of the Week  werd Anouk afgelopen vrijdag ook kampioen in de America East Conference. 

De finale tegen het team van de Univeristy of Albany, de kampioen van het vorige seizoen werd een ware thriller. Tot twee keer toe wist het team van Anouk een set achterstand goed te maken, om uiteindelijk in 5 sets (23-25, 25-23, 21-25, 25-22 en 15-13) de wedstrijd te winnen. Voor de UMBC betekende dit de eerste titel in de geschiedenis van het NCAA college volleybal.

NCAA Volleyball Championship
Met de titel op zak plaatst UMBC zich ook voor het NCAA Volleyball Division I Championship. In de eerste ronde reizen de Retrievers af naar Omaha, Nebraska. De tegenstander is dan het als #20 geplaatste team van Pepperdine University.

Deze wedstrijd zal gespeeld worden op woensdag 14 april.

Global Sport and Study wenst Anouk natuurlijk heel veel succes, en als vanzelfsprekend zullen wij haar blijven volgen.


Foto: Anouk (rechts) met onze Cintha Boersma.

 

Wil jij ook de avonturen en prestaties van Anouk en onze andere sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply