Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Cleansheet, een assist en eerste plaats voor Larissa Haagsma

Cleansheet, een assist en eerste plaats voor Larissa Haagsma

Wat een bijzondere week voor onze keepster Larissa Haagsma in Amerika! Afgelopen seizoen maakte zij nog deel uit van de vrouwenselectie van SC Buitenveldert. In de zomer van 2020 maakte Larissa de overstap naar het team van Northern Oklahoma College, en vorige week begon dan ook eindelijk de competitie. En hoe!

 
Foto: Larissa in actie bij SC Buitenveldert

Overwiningen
Op vrijdag 2 april maakte Larissa haar debuut voor het team van Northern Oklahoma College in de eerste uitwedstrijd tegen het team van Redlands Community College.

Foto: Voor vertrek naar Redlands College

In de met 4-1 gewonnen wedstrijd was Larissa goed voor 4 saves. Op woensdag 7 april volgde de eerste thuiswedstrijd voor de Mavericks, en ook deze werd gewonnen. Nu was de eindstand 4-2 in het voordeel van het goed spelende team van Northern Oklakoma.

Clean sheet en assist
Afgelopen vrijdag was alweer de volgende wedstrijd voor Larissa, en was het team van Rich Mountain de tegenstander. Dit werd een heel spannende wedstrijd waarin Larissa de hoofdrol voor zich opeiste. Niet alleen wist de voormalige keepster van SC Buitenveldert haar doel schoon te houden, ook zorgde zij met een verre uittrap voor de assist voor het winnende doelpunt.

   
Foto’s: Spits Milica Bulatovic maakt beslissende doelpunt na assist van Larissa, en is Larissa dankbaar. 

1e plaats in de conference
Gisteren wisten de Mavericks de Non-Conference wedstrijd tegen Murray State College met 2-0 te winnen. Door deze overwinningen staat het team van Northern Oklahoma op een (gedeelde) eerste plaats in de Region 2 Conference van de NJCAA Division I.

Wil jij ook de verhalen van Larissa en onze andere sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika of Canada te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

 

Leave a Reply