Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Dean Groen scoort bij zijn debuut!

Dean Groen scoort bij zijn debuut!

Onze middenvelder Dean Groen heeft een geweldige start gemaakt bij het team van Robert Morris University in Chicago. Gisteren stond de eerste wedstrijd van de Eagles op het programma tegen de Redhawks, het team van Indiana University Northwest. Dean mocht meteen in de basis beginnen, en wist bij zijn debuut ook meteen te scoren. Na een ruststand van 3-0 wisten de Eagles deze eerste oefenwedstrijd met een ruime 7-0 overwinning af te sluiten.

De Eagles spelen de komende weken nog drie wedstrijden ter voorbereiding op de Conference competitie. Tegenstanders zijn dan Concordia University Ann Arbour (24 augustus), Goshen College (31 augustus) en William Penn University (7 september).

De eerste wedstrijd in de Chicagoland Collegiate Athletic Conference (CCAC) is op 21 september in het eigen Morris Field stadion tegen het team van Calumet College of St. Joseph. Hierna volgen nog wedstrijden tegen onder andere de teams van Holy Cross College, Roosevelt University en Olivet Nazarene University.

Wil jij ook de verhalen van Dean en onze andere sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply