Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Deze zomer gaat er een droom in vervulling voor Betty Bosma

Deze zomer gaat er een droom in vervulling voor Betty Bosma

Deze zomer gaat er een droom in vervulling voor Betty Bosma. De 18-jarige keepster van Dames 1 van Deventer Hockey Vereniging, heeft deze week de National Letter of Intent getekend en gaat na haar eindexamen VWO naar de prestigieuze Hofstra University op Long Island, New York.

Betty is een heel atletische keepster, die goed voor de goal en in de cirkel is. Haar hoge reactiesnelheid maakt haar bovendien ook een heel goede lijn-keepster.

           

Vanaf augustus dit jaar zal Betty zich gaan aansluiten bij het Field Hockey team van Hofstra University, op Long Island, New York. Het Field Hockey team van ”The Pride” staat onder leiding van de zeer ervaren Head Coach Kathy De Angelis, Courtney Veinotte (Associate Head Coach) en Danielle Aviani (Assistant Coach).

Het hockey team van Hofstra University komt uit in de NCAA Division I. Een heel mooi platform voor Betty om zich verder te ontwikkelen als keepster.

Hofstra University, een universiteit met een Nederlandse geschiedenis, gelegen op Long Island, New York. Een Field Hockey team, dat op het hoogste niveau van de NCAA speelt. Kortom, voldoende ingrediënten om er een fantastisch avontuur van te maken.

   

Global Sport and Study wenst Betty heel veel plezier en succes in Amerika en als vanzelfsprekend zullen wij haar avonturen blijven volgen. Wil jij ook de verhalen van Betty blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

 

Leave a Reply