Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Deze zomer gaat er een droom in vervulling voor Esmee Priem

Deze zomer gaat er een droom in vervulling voor Esmee Priem

Deze zomer gaat er een droom in vervulling voor Esmee Priem. De 18-jarige volleybalster van VV Utrecht Dames 1 uitkomend in de Topdivisie, gaat na haar eindexamen VWO met een scholarship naar de Grand Canyon University in Phoenix, Arizona. Ze is de eerste Nederlandse volleybalster die zowel voor het indoor volleybalteam als voor het beachvolleybalteam gaat uitkomen!

        

Esmee is een talentvolle allround buitenaanvalster en een even grote talentvolle beachvolleybalster.
Ze is haar carrière begonnen bij volleybalclub Irene in Bilthoven waar ze meerdere keren kampioen is geworden met haar jeugdteams en waar ze haar ook de liefde voor het beachvolleybal hebben bijgebracht. Mede daardoor won ze in de zomer van 2017 de eerste plaats bij de U19 Nationale Beach Kampioenschappen en tevens een 1e plaats bij het WEVZA U21 toernooi. (Western European Volleyball Zonal Association).

Vanaf augustus 2018 tot december 2018 zal Esmee gaan spelen bij het indoor women’s volleyball team van Grand Canyon University in Phoenix, Arizona. Dit “Grand Canyon Antelopes” team staat onder leiding van head coach Tim Nolan en zijn assistant coaches Jay Van Vark en Ari Smith.
Van Januari 2019 tot mei 2019 zal Esmee uitkomen voor het beachteam van Grand Canyon University, dit team wordt gecoacht door Headcoach Kristen Rohr en assistant Joe Rich.

Kortom, een geweldige omgeving, een goed team met een ervaren coaches en genoeg verschillende culturen om er een fantastisch avontuur van te maken.

              

Global Sport and Study wenst Esmee heel veel plezier en succes in Amerika en als vanzelfsprekend zullen wij haar avonturen blijven volgen. Wil jij ook Esmee’s verhalen blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

 

Leave a Reply