Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Deze zomer gaat er een droom in vervulling voor Jens van der Woude

Deze zomer gaat er een droom in vervulling voor Jens van der Woude

Deze zomer gaat er een droom in vervulling voor Jens van der Woude. De 17-jarige voetballer van Be Quick 1887 onder 19, gaat na zijn eindexamen Havo naar Western Nebraska College in Scottsbluff, Nebraska.

          

Jens is een sterke en snelle aanvaller, en zal met zijn snelheid en neusje voor de goal zeker een belangrijke aanwinst zijn voor het soccer team van Western Nebraska Community College.
Jens beschikt ook over een goede trap en zorgt hiermee voor vele assists. En ook zijn de vrije trappen van Jens van een bijzondere kwaliteit, waarmee hij veel scoort.

Vanaf augustus dit jaar zal Jens zich gaan aansluiten bij het team van WNCC Scottsbluff, Nebraska, Het voetbal team van de ”Cougars” staat al ruim 10 jaar onder leiding van zeer ervaren head coach Todd Rasnic. Het team bestaat uit diverse internationale spelers uit onder meer Niger, Brazilië, Peru, Puerto Rico en Engeland.

Kortom, een geweldige omgeving, een heel goed team met een zeer ervaren coach en genoeg verschillende culturen om er een fantastisch avontuur van te maken.

                                                  

Global Sport and Study wenst Jens heel veel plezier en succes in Amerika en als vanzelfsprekend zullen wij zijn avonturen blijven volgen. Wil jij ook de verhalen van Jens blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply