Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Deze zomer gaat er een droom in vervulling voor Lara Hendricks

Deze zomer gaat er een droom in vervulling voor Lara Hendricks

Deze zomer gaat er een droom in vervulling voor Lara Hendricks. De 17-jarige volleybalster van Somas Activia Dames 1 uitkomend in de 2e divisie, gaat na haar eindexamen Havo met een scholarship naar de Louisiana Tech University in Ruston, Louisiana.

  

Lara is een buitenaanvalster/diagonaal, en speelt dit seizoen in het eerste Dames team van Somas Activia, die op de tweede plaats zijn geëindigd in de 2e divisie.

Jeugd Oranje
Lara heeft voordat ze naar Somas Activia overstapte ook twee en half jaar deel uitgemaakt van van de selectie Jeugd Oranje.

    

LA Tech

Vanaf augustus dit jaar zal Lara gaan spelen bij het women’s volleyball team van LA Tech in Ruston, Louisiana. Dit “Lady Techsters” team staat onder leiding van Braziliaanse head coach Adriano de Souza en zijn assistant coaches Gabryel Ording en Helena Gunnarsdóttir, die uit IJsland komt.

Daarnaast heeft het team ook nog twee andere internationale speelsters uit België en Italië.

Kortom, een geweldige omgeving, een goed team met ervaren coaches en genoeg verschillende culturen om er een fantastisch avontuur van te maken.

Global Sport and Study wenst Lara heel veel plezier en succes in Amerika en als vanzelfsprekend zullen wij haar avonturen blijven volgen. Wil jij ook Lara’s verhalen blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply