Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Deze zomer gaat er een droom in vervulling voor Luca Janssen

Deze zomer gaat er een droom in vervulling voor Luca Janssen

Deze zomer gaat er een droom in vervulling voor Luca Janssen. De 18-jarige atleet uit Nijmegen, gaat na zijn eindexamen Gymnasium naar Baker University in Baldwin City, Kansas.

Luca is een allround atleet, die als tienkamper het doel heeft gesteld om zich op alle disciplines de komende jaren sterk te verbeteren en zijn persoonlijke records scherper te stellen. Hier zal het Field & Track team van de “Baker Wildcats” een uitstekende omgeving voor zijn.

Vanaf augustus dit jaar zal Luca zich gaan aansluiten bij het Field & Track team van Baker University, in Baldwin City, Kansas. Het Field & Track team van de ”Wildcats” staat sinds 2015 onder leiding van head coach Ryan Pitts.

Een goede universiteit (nummer #1 in Kansas), met een heel goed Field & Track team, een meer dan mooie omgeving om er een fantastisch avontuur van te maken.

                

Global Sport and Study wenst Luca heel veel plezier en succes in Amerika en als vanzelfsprekend zullen wij zijn avonturen blijven volgen. Wil jij ook de verhalen van Luca blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

 

Leave a Reply