Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Deze zomer gaat er een droom in vervulling voor Pim van Zoest

Deze zomer gaat er een droom in vervulling voor Pim van Zoest

Deze zomer gaat er een droom in vervulling voor Pim van Zoest. De 17-jarige voetballer van Alphense Boys onder 19 ondertekende gisteren zijn contract bij het Northeastern College men’s soccerteam. Einde van de zomer zal Pim zich aansluiten bij het team uit Sterling, Colorado.

   

Pim is een sterke middenveld spelers die begon met voetballen bij vv Esto waar hij al snel opviel als een groot talent. Het was dan ook niet verrassend dat hij gevolgd werd door diverse BVO’s. In 2010 maakte Pim de overstap naar de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam. In 2011 besloot Pim om bij Alphense Boys te gaan spelen, waar hij dit seizoen in de A1 (onder 19) speelt, uitkomend in de 2e divisie.

    

Vanaf augustus dit jaar zal Pim zich aansluiten bij het men’s soccerteam van Northeastern Junior College in Sterling, Colorado. Dit team staat sinds februari 2016 onder leiding van David Groves, die daarvoor als assistent-coach werkzaam was op de NCAA Divsion I Western Michigan University. Het team bestaat uit diverse internationale spelers uit onder meer Australia, Jamaica, Frankrijk, Duitsland en Nederland. Kortom, genoeg verschillende culturen om er een fantastisch avontuur van te maken. Extra bijzonder maakt het dat Pim dan weer komt samen te spelen met Dani van Steijn, die vorig seizoen de overstap maakte van Alphense Boys naar Northeastern Junior College.

Global Sport and Study wenst Pim heel veel plezier en succes in Amerika en als vanzelfsprekend zullen wij zijn avonturen blijven volgen. Wil jij ook Pim’s verhalen blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply