Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Deze zomer gaat er een droom in vervulling voor Sergio Ramsoedh

Deze zomer gaat er een droom in vervulling voor Sergio Ramsoedh

Deze zomer gaat er een droom in vervulling voor Sergio Ramsoedh. De 17-jarige voetballer van Zeeburgia onder 17 heeft een contract getekend bij het Northeastern College men’s soccerteam. In augustus zal Sergio aansluiten bij het team uit Sterling, Colorado.

  

Sergio is een sterke middenvelder die begonnen is met voetballen bij U.V.V. in Utrecht. Via clubs als Desto, PVCV en DVC/Buiksloot is Sergio in 2016 bij de Amsterdamse topclub Zeeburgia gaan spelen.

Afgelopen zomer heeft Sergio nog met een talententeam meegedaan aan het gerenommeerde Youdan Trophy toernooi in Engeland.

Vanaf augustus dit jaar zal Sergio zich aansluiten bij het men’s soccerteam van Northeastern Junior College in Sterling, Colorado. Dit team staat sinds februari 2016 onder leiding van David Groves, die daarvoor als assistent-coach werkzaam was op de NCAA Divsion I Western Michigan University.

Het team van de “Plainsmen” bestaat uit diverse internationale spelers uit onder meer Australie, Jamaica, Frankrijk, Duitsland en Nederland.

Kortom, genoeg verschillende culturen om er een fantastisch avontuur van te maken.

Global Sport and Study wenst Sergio heel veel plezier en succes in Amerika en als vanzelfsprekend zullen wij zijn avonturen blijven volgen. Wil jij ook Sergio’s verhalen blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply