Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Deze zomer gaat er een droom in vervulling voor Tessa Raadsheer

Deze zomer gaat er een droom in vervulling voor Tessa Raadsheer

Deze zomer gaat er een droom in vervulling voor Tessa Raadsheer. De 17-jarige volleybalster van Dames 2 van PDK Huizen, uitkomend in de 2e divisie, gaat na haar eindexamen Havo met een scholarship naar Indian River State College in Florida.

     

Tessa is een buitenaanvalster van 1.84 en zal met haar spronghoogte en snelle arm zeker een belangrijke aanwinst zijn voor het volleybal team van Indian River State College.

         

Vanaf augustus dit jaar zal ze zich aansluiten bij het women’s volleyball team van IRSC in Fort Pierce, Florida. Dit team staat sinds 2010 onder leiding van coach Stephanie Skidmore, en haar assistent coaches Tony Glessner en Aubree Parker.
Het team bestaat uit diverse internationale speelsters uit onder meer Zwitserland en Finland.

       

Kortom, een geweldige omgeving, een goed team met een ervaren coaches en genoeg verschillende culturen om er een fantastisch avontuur van te maken.

Global Sport and Study wenst Tessa heel veel plezier en succes in Amerika en als vanzelfsprekend zullen wij haar avonturen blijven volgen. Wil jij ook Tessa’s verhalen blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply