Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Doelpunten, en nog meer van vorige week

Doelpunten, en nog meer van vorige week

Afgelopen week zijn onze sporters en sporters weer bijzonder actief geweest op de diverse voetbal en hockeyvelden en in de volleybal zalen. In dit overzicht een paar opmerkelijke prestaties en gebeurtenissen.

Mike Eijgendaal en het getal negen
Voor Mike, spelend met rugnummer 9,  en zijn Warriors, het soccer team van Midland University was het een heel mooi weekend, zaterdag werd er met 2-1 gewonnen van het team van de University of Jamestown en gisteren gevolgd door een 9-0 overwinning op Presentation College.

In de uitwedstrijd tegen Jamestown viel de beslissing pas in Overtime, en was het Mike die uit een strafschop de beslissende treffer maakte. Zondag hadden de Warriors het zeker eenvoudiger in de wedstrijd tegen Presentation College. Met rust stond het al 4-0, en uiteindelijk werd een heel ruime 9-0 overwinning voor Midland. Mike had met zijn twee doelpunten en 1 assist weer een belangrijke rol in deze wedstrijd.

Mike staat nu alweer op 9 doelpunten dit seizoen. De Warriors komen met deze twee overwinningen nu op een 6-1-1 record in de GPAC conference.


Stand in de GPAC Conference

Woensdag 23 oktober staat de thuiswedstrijd tegen het team van Hastings College, de ongeslagen en huidige koploper in de GPAC op het programma.

Floor Schouten maakt haar eerste doelpunt
Ja hoor, Floor heeft ook haar eerste doelpunt voor de Lancers, het hockeyteam van Longwood University gemaakt! In de uitwedstrijd tegen het team van Louisville University zorgde Floor met een mooi schot in 58e minuut team voor de 2-4 eindstand.

Dinsdag 22 oktober spelen de Lancers alweer de volgende wedstrijd tegen het team Saint Louis University.

Deze week volgt er nog een leuk artikel op onze site over Floor en haar eerste ervaringen op Longwood University.

Merel Kooij scoort tegen Dordt

Voor Merel was het een week met wisselend succes. Woensdag 16 oktober wisten de Mustangs, het team van Morningside College nog een 1-0 overwinning te boeken op Concordia. Maar dit weekend waren er helaas twee nederlagen tegen de teams van Dordt (2-3) en College of Saint Mary (0-2).

Voor Merel was er zaterdag in de uitwedstrijd tegen Dordt University nog wel een persoonlijk succes, in de 30e minuut zorgde Merel voor de 1-1 gelijkmaker. Dit was al weer het derde doelpunt voor Merel dit seizoen.

Woensdag spelen de Mustangs de volgende GPAC-conference wedstrijd tegen het team van Doane University.

Wat gebeurde er nog meer? Hierbij nog een kort overzicht van de resultaten van een paar van onze andere talenten in Amerika:

Tessa Raadsheer
(Volleybal, Indian River State College) won dinsdag 3-0 van het volleybal team van Palm Beach State College.

Tim Relou (Voetbal, Coastal Bend College) speelde vrijdag 2-2 gelijk tegen Blinn College en wonnen zaterdag met 3-2 van Angeline College.


Fleur Wiersma
(Volleybal, Long Island University) wist woensdag met 3-1 te winnen van St. Francis College en vrijdag met 3-0 van Merrimack College. Zaterdag volgde echter een 1-3 nederlaag tegen Bryant University.


Sanne van Gorp
(Voetbal, Central Community College) won donderdag met 3-0 van Doane University JV.

Wil jij ook de verhalen van onze talenten blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply