Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Emily Eijpe maakt winnende goals!

Deze zomer heeft Emily Eijpe de overstap gemaakt van ASC Waterwijk uit Almere naar het soccer team Graceland University in Lamoni, Iowa. Bij ASC Waterwijk was zij jaren topscoorder van haar team. In Amerika heeft Emily inmiddels ook al haar draai gevonden, en maakte zij gisteren het winnende doelpunt in de wedstrijd tegen Clarke University.

Moeizame start
Gisteren, 14 september stond al weer de 6e wedstrijd voor de Yellowjackets van Graceland University op het programma. Het team van Emily kende een moeilijke  start met 4 nederlagen.

Emily maakt haar 1e doelpunt
Maar vorige week woensdag volgde de eerste overwinning. In de uitwedstrijd tegen het team van Ottawa University werd een 0-1 achterstand omgebogen in een 2-1 overwinning. In de extra speeltijd was het Emily die in de 98e minuut de beslissende 2-1 scoorde en zo voor de eerste overwinning in het seizoen voor de Yellowjackets zorgde.

Winnende goal tegen Clarke University
En dinsdag herhaalde Emily dit huzarenstukje, in de thuiswedstrijd tegen het team van Clarke Universiteit was het weer Emily die, nu in de 73e minuut, voor de winnende 2-1 zorgde!

Zaterdag (18 september) staat al weer de volgende wedstrijd in de Heart of America Athletic Conference op het programma, met het team van Evangel University als tegenstander.

Wil jij ook de verhalen van onze student-sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika of Canada te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!