Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Fleur Wiersma becomes a “Blackbird”

Fleur Wiersma becomes a “Blackbird”

Fleur Wiersma gaat haar vleugels uitslaan, en mag zich vanaf augustus officieel een “Blackbird” noemen. Vorige maand tekende Fleur haar contract om vanaf de komende zomer te gaan volleyballen in New York! Zij gaat dan de overstap maken naar Long Island University in Brooklyn, New York!

VC Bolsward
Fleur is op haar 6e jaar begonnen met volleyballen bij het Friese VC Bolsward, en inmiddels is de 19 jarige midden/diagonaalspeelster met haar lengte van 1.84 m. een vaste waarde in het eerste Dames team van VC Bolsward, uitkomend in de 1
e divisie.


Blackbirds

Vanaf augustus dit jaar zal Fleur gaan spelen bij het women’s volleyball team van LIU Brooklyn. Dit “Blackbirds” team staat onder leiding van Head Coach Ken Ko en speelt in de Divison I, de beste divisie van de NCAA. Hier spelen ze in de Northeast Conference (NEC), met onder andere als tegenstanders de teams van de universiteiten van Bryant, Robert Morris en Saint Francis. Het afgelopen seizoen wisten de Blackbirds het eindtoernooi van het NEC Championship te halen, waarin ze in de halve finale verloren van het team van Bryant University.
 

Het team heeft meerdere “Internationals”, uit onder andere Zweden, Duitsland, Israël en Costa Rica.

“The City That Never Sleeps”
Kortom, een geweldige omgeving, in “The City That Never Sleeps”, spelend in een sterk volleybal team met verschillende culturen, om er een fantastisch avontuur van te maken.

Global Sport and Study wenst Fleur heel veel plezier en succes in Amerika en als vanzelfsprekend zullen wij haar avonturen blijven volgen. Wil jij ook de verhalen van Fleur blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

 

Leave a Reply