Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Fleur Wiersma maakt transfer naar Iona College, New York

Fleur Wiersma maakt transfer naar Iona College, New York

Na één jaar gestudeerd en gespeeld te hebben bij de Sharks van Long Island University maakt volleybalster Fleur Wiersma de overstap naar Iona College in New Rochelle, New York. Vorige week heeft Fleur haar contract getekend, en vanaf augustus mag zij zich officieel een Gael noemen.

     

Fleur heeft voor Iona College gekozen mede omdat zij daar haar gewenste studie “International Business and Marketing” kon gaan volgen.

Iona College
   

Iona College is een particuliere katholieke universiteit in New Rochelle, New York, die in 1940 werd opgericht en de campus heeft een oppervlakte van 45 acres. Iona College biedt meer dan 60 undergraduate-programma’s en 45 graduate-programma’s aan. Daarnaast is er ook een aanbod van graduate cursussen in Manhattan en heeft Iona College 14 buitenlandse studieprogramma’s. Er studeren ongeveer 4.000 studenten uit ongeveer 35 staten en 47 verschillende nationaliteiten.

Gaels
Vanaf augustus zal Fleur deel uit gaan maken van het Gaels team van Iona College, dat onder leiding staat van Head Coach Esai Velez-Perez en zijn Assitant Coach David Gilroy.

De Gaels komen uit in de hoogste volleybal competitie de NCAA Division I en spelen daar in Metro Atlantic Athletic Conference (MAAC)..

       

Tegenstanders in deze conference zijn onder meer de teams van Fairfield, Rider, Canisius, Marist en Niagara, Manhattan en Quinnipiac.

Wij wensen Fleur natuurlijk heel veel plezier en succes toe in haar nieuwe omgeving in New York. En als vanzelfsprekend zullen wij de verrichtingen van Fleur en The Gaels op de voet blijven volgen.

Wil jij ook de avonturen van Fleur en onze andere sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply