Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Floor Schouten, Player of the Week

Floor Schouten, Player of the Week

Floor Schouten is na de wedstrijden van Longwood tegen Miami (OH) en La Salle afgelopen weekend uitgeroepen tot MAC Co-Offensive Player of the Week.

Floor was het afgelopen weekend een groot aanvalswapen voor het team van Longwood University. Met twee goals, zeven schoten en vijf schoten op doel in twee wedstrijden. Floor zorgde in de wedstrijd tegen het team van Miami (OH) voor de 1-0 voorsprong. Longwood haalde uiteindelijk in de shootout ook de 2-1 overwinning binnen. In de wedstrijd tegen het team van La Salle University was Floor de gevaarlijkste aanvaller met vier schoten op doel, maakte Floor wederom een doelpunt na rust.

Floor is  de eerste Lancer die dit seizoen de MAC Player of the Week onderscheiding weet te behalen.

De volgende wedstrijd van het team is op vrijdag 14 oktober om 18.00 uur tegen MAC-tegenstander Appalachian State University.

Wil jij ook de verhalen van onze student-sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika of Canada te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply