Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Hidde van der Hulst gaat het doel verdedigen bij Adelphi University!

Hidde van der Hulst gaat het doel verdedigen bij Adelphi University!

Hidde van der Hulst, de talentvolle keeper van Koninklijke HFC JO18-1 maakt komende zomer de overstap van Heemstede naar Amerika!

 

Vanaf augustus dit jaar gaat Hidde studeren en voetballen bij het team van Adelphi University in Garden City, New York. Dit “Panthers” team staat onder leiding van Head coach Gary Book, die geassisteerd wordt door o.a. Tom Bowen en Patrick Sueffert, de goalkeeper coach.


Hidde begon zijn voetbalcarriere op zijn 6e jaar als veldspeler bij RCH in Heemstede. Als snel ontwikkelde Hidde ook zijn passie voor het keepen, om op zijn 9e jaar de overstap te maken naar Koninlijke HFC. Hier werden zijn keeperstalenten al snel onderkent en maakte Hidde de afgelopen seizoenen steevast deel uit van de hoogste selectieteams.

Adelphi University

Adelphi University is een particuliere instelling, opgericht in 1896 met een totaal aantal studenten van meer dan 5.000. De campus ligt in de buitenwijken van Garden City in de staat New York, met een oppervlakte van ruim 75 hectare.

The Panters

De Adelphi Panthers zijn de atletische teams van Adelphi University. De Panthers strijden op het NCAA Division II-niveau voor alle sporten, en zijn sinds 2009 lid van de Northeast-10 Conference.
   

Men’s Soccer


Foto: Men’s Soccer Team, 2021

Het afgelopen seizoen wist het team van coach Gary Book zich te plaatsen voor het  kampioenschapstoernooi van de NE10 Conference. In de kwartfinale was het team van de Southern New Hampshire University met een nipte 1-0 overwinning de sterkste.
Komend seizoen hopen de The Panthers met Hidde als sluitpost weer het NE10 Championship tournooi te halen, en wie weet ook de titel binnen te slepen.

Global Sport and Study wenst Hidde natuurlijk heel veel plezier en succes toe in Amerika. En als vanzelfsprekend zullen wij zijn verrichtingen blijven volgen.

Wil jij ook de avonturen van Hidde en onze andere sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply