Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Hockeyster Isa Gooijer boekt 5e overwinning op rij!

Hockeyster Isa Gooijer boekt 5e overwinning op rij!

Isa Gooijer, die nu als Junior aan haar derde jaar op Harvard University bezig is, heeft het afgelopen weekend de vijfde zege op rij geboekt. Het team van de Crimsons was zondag in de thuiswedstrijd tegen Boston University met 3-0 de bovenliggende partij. 

 

 
Foto’s: Isa Gooijer in actie voor Harvard University

Zegereeks
De wedstrijd tegen Boston University was al weer de achtste wedstrijd van het seizoen 2022. Op vrijdag 2 september was de eerste wedstrijd (1-0 overwinning op Miami University), gevolgd door twee nederlagen tegen de University of Connecticut (0-2) en de University of Maryland (1-2). Hierna wist het team van Harvard University zich goed te herpakken met vijf overwinningen op rij; achtereenvolgens werden de teams van American University (3-2), Monmouth University (1-0), Northeastern University (2-0), Columbia University (3-1) en zondag dus ook Boston University (3-0) verslagen.

Ivy League
De wedstrijd tegen Columbia University was ook de eerste wedstrijd in de prestigieuze Ivy League Conference. Komende vrijdag is het team van de University of Pennsylvania de volgende tegenstander in deze conference.

LEES OOK:
Isa Gooijer naar halve finales NCAA Championship Tournament

Wij wensen Isa natuurlijk heel veel succes, en we zullen haar prestaties zeker blijven volgen.

Wil jij ook de verhalen van onze talenten blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika of Canada te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op.

Leave a Reply