Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Ilse Sinnige becomes a “Chanticleer”

Ilse Sinnige becomes a “Chanticleer”

Vorige maand maakten wij al met trots melding van de stap die Ilse Sinnige komende zomer gaat maken. Ilse heeft in maart haar contract getekend om haar volleybal carrière voor te zetten in Amerika. Vanaf augustus gaat Ilse haar vervolgstudie combineren met volleyballen op de Coastal Carolina University in Conway, South Carolina, en mag zij zich een “Chanticleer” noemen!

Donitas:
Ilse is een 1.92 m. lange midden aanvalster, die nu bij het Groningse Donitas in Dames 2 in de 2e divisie speelt.


RTC Groningen

Ilse heeft ook nog 3 jaren deel uitgemaakt van het RTC (Regionaal Talenten Centrum) in Groningen, waarmee ze bij het IVTA International Volleyball Tournament in Alkmaar twee opeenvolgende jaren de finale wisten te halen.Chanticleers

Vanaf augustus dit jaar zal Ilse uitkomen voor het women’s volleyball team van de Coastal Carolina University. Dit team van de “Chanticleers” staat onder leiding van de ook internationaal zeer ervaren Hongaarse Head Coach Jozsef Forman. Het team speelt in de Divison I, de beste divisie van de NCAA, in de bekende en sterke Sun Belt Conference. Het afgelopen seizoen wisten de Chanticleers het eindtoernooi van het Sun Belt Conference Championship te halen.

                    

Het team van coach Forman heeft diverse “Internationals” in haar gelederen, uit onder andere Bulgarije, Kroatië, Hongarije, Italië en Denemarken.

“Best of Both Worlds”
De Coastal Carolina University biedt een beetje “The Best of Both Worlds”. CCU ligt in het historische Conway, met tal van bezienswaardigheden.

En aan de andere kant ligt CCU slechts op een paar minuten afstand van het mooie Myrtle Beach in South Carolina.

Een fantastische universiteit, liggend in een mooie omgeving, spelend in een top volleybal competitie, een team met verschillende culturen, allemaal ingrediënten om er een fantastisch avontuur van te maken.

Global Sport and Study wenst Ilse heel veel plezier en succes in Amerika en als vanzelfsprekend zullen wij haar avonturen blijven volgen. Wil jij ook de verhalen van Ilse blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply