Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Ilse Sinnige, nieuw record met 6 blocks!

Ilse Sinnige, nieuw record met 6 blocks!

Voor een recordaantal toeschouwers (1.757) in het eigen HTC Center, wist het volleybalteam van Coastal Carolina de eerste plaats in de Sun Belt East Conference stevig vast te houden. Tegen het team van Appalachian State University werd alweer de zevende overwinning in de Sun Belt East Conference geboekt. Na set verlies (21-25) in de eerste set, waren de volgende drie sets (25-23, 25-21, 25-21) een prooi voor de Canteleers.

De ommekeer in de wedstrijd kwam in de tweede set onder meer door sterk spel van Ilse Sinnige. Samen met haar teamgenootje Kyla Manning zorgden zij ervoor dat de aanval van Appalachian State niet boven een hitting percentage van .067 wist uit te komen, met onder meer twee solo blocks.

In de derde set voegde Ilse nog twee aan haar totaal van zes blocks toe, en leverde zo weer een prima bijdrage aan de 25-21 winst in de set.

CCU Leaders: Ilse met 6 Blocks.


De stand in de Sun Belt Conference

Morgen, vrijdag 18 oktober treffen de teams van Coastal Carolina University en Appalachian State University elkaar weer in Boone, North Carolina.


Foto: Holmes Convocation Center, Appalachian State University

Ongetwijfeld kunnen de Canteleers op een warm onthaal rekenen. Om je een idee te geven van hoe het publiek meeleeft en het hectisch eraan toe kan gaan bij een wedstrijd, hieronder wat beelden van een uitwedstrijd van de Coastal Carolina University tegen het team van Towson University gespeeld op 13 september (3-2 overwinning voor Coastal).

Ilse, wij wensen je vrijdagavond weer heel veel succes, en we blijven je volgen.

Wil jij ook de verhalen van Ilse en onze andere sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply