Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Ilse vs Laura & Laure

Ilse vs Laura & Laure

Afgelopen vrijdag stond de volleybalwedstrijd tussen de teams van Coastal Carolina University en de University of Arkansas at Little Rock op het programma. Voor beide teams was dit de openingswedstrijd in de Sun Belt Conference.

Hoog Nederlands gehalte
Naast het feit dat het voor beide teams de eerste wedstrijd in Sun Belt was, werd dit duel gekenmerkt door een hoog Nederlands en Global Sport and Study gehalte. Bij de Chanticleers van Coastal Carolina University gaat onze Ilse Sinnige al weer haar derde jaar (junior) in. En bij het team van de Little Rock Trojans spelen nu het inmiddels bekende duo Laura Jansen & Laure Jansen. Laura gaat inmiddels haar vierde jaar (senior) in en Laure is dit jaar nieuw (freshman) in het team.

            
Ilse Sinnige                                                   Laura Jansen                                       Laure Jansen

Ilse weer helemaal terug!
Ilse laat na haar schouderblessure en operatie en de revalidatie weer zien dat ze gelukkig weer helemaal terug is. Begin van de maand maakte ze haar rentree tijdens het Ole Miss Invitational toernooi van de University of Mississippi 2021. En inmiddels is Ilse weer een vaste waarde in het team van coach Jozsef Forman.

Winst voor Coastal Carolina
De wedstrijd werd uiteindelijk door het team van Coastal Carolina University met 3-0 gewonnen, met de setstanden 25-23, 31-29 en 25-17.

Foto: In de wedstrijd, met Laura (#7) en Ilse (#8) aan de overkant.


Foto: Ilse in het midden tussen Laure (l) en Laura (r) na afloop van de wedstrijd.

Sun Belt Conference

Inmiddels heeft Ilse met haar team ook de tweede wedstrijd in de Sun Belt Conference gewonnen (3-0 tegen Arkansas State University). Ook Laure en Laure wisten met Little Rock de tweede wedstrijd in een overwinning om te zetten (3-2 tegen Appalachian State University.


Stand in de Sun Belt Conference.

Vrijdag speelt Ilse met de Chanticleers tegen Georgia Southern en spelen Laura en Laure met de Trojans tegen het team van Troy University.

Wij wensen Ilse, Laura en Laure heel veel succes en plezier in het vervolg van de competitie, en we gaan jullie zeker volgen!

Wil jij ook de verhalen van onze student-sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika of Canada te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply