Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Isa Gooijer boekt 4e overwinning op rij

Isa Gooijer boekt 4e overwinning op rij

Isa Gooijer, de voormalige hockeyster van Pinoké MA1 boekte dit weekend met het team van Harvard University de vierde overwinning op rij met twee mooie zeges op de teams van de University of Pennsylvania (zaterdag, 3-1) en de University of New Hamphire (zondag, 2-0).

Isa, in haar tweede jaar studerende en hockeyend op Harvard University beleeft met haar team van de Crimson’s een fantastische start van het seizoen. Van de 10 gespeelde wedstrijden werden er maar liefst 9 (!) gewonnen. Alleen de wedstrijd tegen het team van de University of Connecticut werd na een 0-0 eindstand middels een spannende penalty shoot-out verloren. In alle wedstrijden was er een basisplek op het middenveld voor Isa.


Foto: Isa in actie voor Pinoké MA1

Ivy League

Harvard University is een van de acht particuliere research universiteiten die uitkomen in de Ivy League. De overige leden van de Ivy League zijn de Brown University, Columbia University, Cornell University, University of Pennsylvania, Dartmouth College, Princeton University en Yale University.

Met twee overwinningen op Columbia en Pennsylvania staat Harvard er ook goed voor in de competitie van de Ivy League.


Stand Ivy League per 4 oktober 2021

Zaterdag 9 oktober staat de volgende wedstrijd in de Ivy League op het programma, dan is het team van Yale University de tegenstander.

Isa, we wensen je heel veel succes in het vervolg van de seizoen, en we blijven je natuurlijk volgen!

Wil jij ook de verhalen van onze student-sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika of Canada te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply