Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Isa Gooijer op weg naar Harvard!

Isa Gooijer op weg naar Harvard!

Harvard University? Ja, dé Harvard University! Isa Gooijer, afgelopen seizoen speelster van Pinoké MA1 gaat nu studeren in combinatie met hockeyen op één van de meest prestigieuze universiteiten ter wereld. Vanmorgen vroeg is Isa vanaf Schiphol vertrokken naar JFK Airport in New York.

        

Het afgelopen seizoen is het succesvolste geweest in de rijke historie van het field hockey team van Harvard University. Met een geweldig over-all record van 17-2 (17 overwinningen en 2 nederlagen) en een record van 7-0 in de Ivy League werd het kampioenschap in de Ivy League binnen gehaald. Het team van coach Tjerk van Herwaarden wist zich ook voor het NCAA National Championship te plaatsen, waar in de kwartfinale Princeton University met 2-1 te sterk was. Het seizoen werd afgesloten met een zesde plaats op de NCAA National Ranking, de hoogste positie ooit behaald.

De eerste wedstrijd voor het hockey team van de Harvard Crimson staat voor vrijdag 6 september op het programma op bezoek bij The State University of New York at Albany.

Isa, wij wensen je nogmaals heel veel succes en vooral heel veel plezier!

Wil jij ook de verhalen van Isa en onze andere sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply