Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Isa Gooijer, record overwinning in de Ivy League

Zondag boekte Isa met haar team van Harvard University een monsterzege op het hockey team van Brown University. De 9-1 eindstand is niet alleen de overwinning met het grootse verschil ooit door Harvard behaald, maar tevens ook een nieuw record voor het aantal gescoorde doelpunten in een wedstrijd.

Met drie doelpunten in het eerste kwart besliste Harvard eigenlijk al heel vroeg de wedstrijd. In het tweede kwart liep Harvard verder uit naar 5-1, en met nog vier doelpunten in de tweede helft van de zijde van Harvard lukte het net niet om de dubbele cijfers te halen.

Bekijk hier de highlights van de wedstrijd, met enkele zeer fraaie doelpunten:

ln de Ivy League heeft Harvard University nu al haar drie wedstrijden gewonnen, en staan nu samen met het team van Princeton op een gedeelde eerste plaats.

Overall komen de Crimsons nu op een 8-3 record. Vanavond, dinsdag 15 oktober staat de non-conference wedstrijd tegen University of Massachusetts Lowell op het programma.

Isa, wij wensen je vanavond weer heel veel succes, en we blijven je volgen.

Wil jij ook de verhalen van Isa en onze andere sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!