Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Isa Gooijer stoomt door met Harvard!

Isa Gooijer stoomt door met Harvard!

Isa Gooijer heeft met het hockeyteam van Harvard University afgelopen weekend twee mooie overwinningen gehaald op respectievelijk de teams van de University of Pennsylvania (6-2) en Liberty University (2-1). Hiermee komen de Crimsons op een mooie serie van zes achtereenvolgende overwinningen en op een overall record van 7-2.

University of Pennsylvania
Zaterdag 5 october stond de tweede wedstrijd in de Ivy League op het programma. Tegenstander was het team van de University of Pennsylvania. Met weer een basisplaats voor Isa was Harvard duidelijke de betere partij, en werd er uiteindelijk een verdiende 6-2 zege geboekt.
In de Ivy League staat Harvard nu op een gedeelde 1e plaats samen Princeton University, elk met 2 overwinningen.

De Highlights en doelpunten van deze wedstrijd kun je hier zien:

Liberty University
Lang de tijd om na te genieten van de overwinning tegen Penn hadden de Crimsons niet. Immers de volgende dag stond de volgende wedstrijd tegen Liberty University al weer op het programma. En dit zou zeker niet zo een eenvoudige wedstrijd worden als die tegen Penn. Liberty is immers als nummer 13 geranked tegenover Harvard nummer 19. Het werd dan ook zoals verwacht een heel spannende en close game. Harvard keek lang tegen een 0-1 achterstand aan, die pas in het derde kwart teniet werd gedaan. De 1-1 bleef de rest van de reguliere tijd op het scoreboard staan. En het werd dus weer overtime en hierin wist Harvard uiteindelijk in de 67e minuut de winnende 2-1 te scoren.

Morgen, 10 oktober staat de volgende thriller op het programma, dan is het team van Boston College (No. 17) de tegenstander. Deze wedstrijd wordt gespeeld op het Boston College Field Hockey Complex, de thuishaven van de Eagles. De wedstrijd is ook live te volgen via ACC Network Extra / ESPN.


Foto: Boston College Field Hockey Complex, de thuishaven van de Eagles

Isa, wij wensen je weer heel veel succes morgen, en we blijven je volgen.

Wil jij ook de verhalen van Isa en onze andere sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply