Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Jade Massing becomes a Beaver!

Jade Massing becomes a Beaver!

Het is al weer een paar weken geleden dat Jade Massing haar contract heeft getekend. Komende zomer gaar Jade haar droom achterna, en gaat zij haar grote passie, voetballen, combineren met haar studie op Pratt Community College in Kansas. Jade mag zich dan officieel een “Beaver” noemen.

   

Jade speelde een paar jaar geleden nog bij Smerdiek, maar nadat het team uit elkaar viel was er een voetbalpauze voor Jade. Gelukkig pakte ze het keepen weer op bij Steenbergen en maakte ze snel weer de overstap naar het eerste van RVVH in Ridderkerk uitkomend in de Topklasse.

Daarnaast maakte Jade ook naam al zaalkeepster in de Eredivisie bij Bristol Team uit Roosendaal.Beavers:

Na de zomer zal Jade deel uit gaan maken van de selectie van het women’s soccer team van Pratt Community College in Pratt, Kansas. De Beavers komen uit in de sterke Region 6 conference van de National Junior College Athletic Association (NJCAA), Division II.

     

Tegenstanders in de Region 6 conference zijn onder meer de teams van Hesston, Allen County, Highland en Southeast College.


Pratt Community College

Pratt Community College is een junior community college met ruim 1,250 studenten, en ligt in de plaats Pratt in de staat Kansas.

Global Sport and Study wenst Jade natuurlijk heel veel plezier en succes toe in Amerika. En als vanzelfsprekend zullen wij haar verrichtingen blijven volgen.

Wil jij ook de avonturen van Jade en onze andere sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

 

Leave a Reply