Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Jade Massing, National GK of the Week!

Jade Massing, National GK of the Week!

Jade Massing, sinds deze zomer de keepster bij de Beavers, het voetbalteam van Pratt Community College in Kansas is het seizoen fantastisch begonnen. In de aanloop naar de start van de conference competitie werd Jade al in de eerste week uitgeroepen tot Goalkeeper of the Week, en vorige week kwamen daar nog twee ‘honors’ bij.

Jade, vorig seizoen nog uitkomend voor RVVH Ridderkerk (veld) en het zaalvoetbalteam van Bristol Team uit Ridderkerk, zit al volop in het voetbalseizoen. Na een intensieve voorbereiding heeft Jade er inmiddels al drie wedstrijden in de conference competitie opzitten.

Foto: Pratt Community College women’s soccer team, seizoen 2021 – 2022

Vorige week woensdag, 22 september Jade de beloning voor haar goede prestaties in voorafgaande week en werd zij niet alleen uitgeroepen tot goalkeeper van de conference (Region 6) , maar tevens ook tot National (NJCAA DII)) goalkeeper of the week!


NJCAA

In de competitie komen de Beavers uit in Region 6 van de NJCAA Division II, en staan zij nu op een record van 1-0-2 (1 overwinning, 0 nederlagen en 2 gelijke spelen) en een overall record van 4-0-2. De volgende wedstrijd staat gepland voor zaterdag 2 oktober met het team van Hesston College als tegenstander.

Jade, ga zo door! En wij blijven je zeker volgen.

Wil jij ook de verhalen van onze student-sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika of Canada te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply