Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Jesper van Halderen becomes a “Thunderbird”

Jesper van Halderen becomes a “Thunderbird”

Jesper van Halderen maakt de overstap naar Casper College in Wyoming. De net 19 jaar geworden aanvaller van Hollandia JO19-1 en het Nederlandse onder 19 zaalvoetbalteam gaat volgend seizoen voetballen en studeren in Amerika, en zal daar een belangrijke schakel worden in het nieuwe team van coaches Ben McArthur en Adam Potter.

   

De talentvolle aanvaller van Hollandia JO19-1, uitkomend in de tweede divisie, die vorig jaar al zijn debuut heeft gemaakt in het 1e elftal van Hollandia heeft zijn handtekening gezet onder het contract met Casper College. Vanaf augustus zal Jesper deel uit gaan maken van het Thunderbirds team van Casper College, dat onder leiding staat van de coaches Ben McArthur en Adam Potter.

Oranje onder 19
Naast voetballen op het veld bij Hollandia, is Jesper bovendien ook een heuse jeugd internationaal in de zaal. Zo deed Jesper vorig jaar september nog mee met Oranje onder 19 aan het Europese kampioenschap in Letland.

   

De Thunderbirds

2020 is voor Casper College een speciaal jaar, waarbij zij voor het eerst met zowel een mannen als vrouwen voetbal team gaan meedoen in de National Junior College Athletic Association (NJCAA). Hierin zullen zij uitkomen in de Region IX conference.

             

Tegenstanders in de Region 9 conference zijn onder meer de teams van Central Wyoming, Gillete, Laramie, Northwest, Sheridan en Western Wyoming College.

Casper College

Casper College is een junior community college met ongeveer 4,000 studenten, en ligt in Casper, de tweede stad met ongeveer 56,000 inwoners. Casper, ook wel “The Oil City” genoemd ligt in de staat Wyoming.

   

Global Sport and Study wenst Jesper natuurlijk heel veel plezier en succes toe in Amerika. En als vanzelfsprekend zullen wij de verrichtingen van Jesper en The Thunderbirds op de voet blijven volgen.

Wil jij ook de avonturen van Jesper en onze andere sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply