Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Job Faber becomes a “Spartan”

Job Faber becomes a “Spartan”

Ook voor Job Faber staat zijn avontuur op het punt van beginnen. Morgen stapt Job in het vliegtuig naar Amerika om daar op de Missouri Baptist University in Creve Coeur, Missouri te gaan  studeren in combinatie met volleyballen.


Missouri Baptist University

 

Job (20 jr.) is een linkshandige spelverdeler van 1.98, die in het verleden voor het Talent Team Papendal en Pre-Jeugd Oranje en Jeugd Oranje heeft gespeeld. Job gaat vanaf augustus spelen voor het Spartan volleybal team van Missouri Baptist University.

Missouri Baptist University


Missouri Baptist University (MBU) is een private liberal arts universiteit met ruim 5.600 studenten. De universiteit ligt in de stad Creve Coeur in de staat Missouri.

MBU Spartans
     

De sport teams (11 mannen en 12 vrouwen) van MBU staan bekend als de Spartans. MBU is lid van de National Association of Intercollegiate Athletics (NAIA), en komen voornamelijk uit in de American Midwest Conference.

Het mannen volleybal team van de Spartans staat onder leiding van Head Coach Tom Young en heeft al enige “internationals” in haar gelederen met spelers uit Montenegro en Servië.

Job zal daar ook Lisanne van Houwelingen tegen komen, die dit jaar als Freshman uit zal komen voor het volleybal dames team van de Spartans.

Het afgelopen seizoen wist het team tot de halve finales van het NAIA National Championship Tournament door te dringen.

Ook de sporters ontbreekt aan niets als het om de faciliteiten gaat, zo beschikken de volleyballers over een schitterende hal en een zeer uitgebreide gym.

Hieronder alvast een voorproefje van wat Job allemaal kan verwachten!

Global Sport and Study wenst Job heel veel plezier en succes in Amerika en als vanzelfsprekend zullen wij zijn avonturen blijven volgen. Wil jij ook de verhalen van Job blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Canada of Amerika te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply