Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Joep de Bruin becomes a “Blackhawk”

Joep de Bruin becomes a “Blackhawk”

Deze zomer gaat er voor Joep een lang gekoesterde droom in vervulling, vorige maand tekende hij zijn contract voor Southeastern College in West Burlington, Iowa! Vanaf augustus mag Joep zich dan ook officieel een “Blackhawk” noemen.

     

De fysiek sterke (1.94 m) linker centrale verdediger maakt dit seizoen nog deel uit van PVCV JO17-1, en strijdt hier nog steeds mee om het kampioenschap in de Hoofdklasse.

   

Joep’s talent is ook door de scouts in Nederland niet onopgemerkt gebleven. Zo heeft Joep in het verleden stage mogen lopen bij FC Utrecht. Ook bij de coaches in Amerika werden zijn kwaliteiten direct onderkend. Uiteindelijk heeft Joep zijn keuze laten vallen op het team van Southeastern College in Iowa.

Blackhawks

            

Vanaf augustus zal Joep gaan voetballen bij het men’s soccer team van Southeastern Community College. Dit team van de “Blackhawks” bereikte het afgelopen seizoen de playoffs van de sterke region XI competitie van NJCAA Division I. Voor het komend seizoen zal onder leiding van Head Coach Zac Newton en zijn Assistant Coach Jorge Sierra het streven zijn om deze prestatie te overtreffen, een mooie uitdaging voor Joep dus.Faciliteiten
Bij de Blackhawks zal het Joep aan niets ontbreken als het gaat om de faciliteiten, van een fantastisch uitgeruste gym, de huisvesting in het nieuwe Blackhawk Tower tot met het prachtige Burlington Regional voetbal complex. En er is zelfs een complete indoorhal aanwezig!

   
     

Southeastern Community College

Southeastern Community College is een tweejarige openbare college gelegen in de staat Iowa, met rond de 2.500 studenten. Ook op Southeastern Community College (SCC) is het mogelijk om het eerste en tweede jaar van een bachelor’s degree te volgen, om vervolgens de mogelijkheid te hebben om door te stromen naar een vierjarige college of university. SCC biedt diverse van deze zgn. ‘transfer’ degrees aan.

Global Sport and Study wenst Joep heel veel plezier en succes in Amerika en als vanzelfsprekend zullen wij de verrichtingen en avonturen van Joep blijven volgen.

Wil jij ook de verhalen van Joep en onze sporters in Amerika blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

 

 

Leave a Reply