Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Joep de Bruin naar Amerika!

Joep de Bruin naar Amerika!

Het nieuwe jaar is goed begonnen! Vandaag stapte Joep de Bruin na een periode van lang wachten en veel geduld dan eindelijk op het vliegtuig naar Amerika. In Amerika gaat Joep voetballen en studeren op de Southeastern Community College in West Burlington.

Southeastern Community College

Southeastern Community College is een tweejarige openbare college gelegen in de staat Iowa, met rond de 2.500 studenten. Ook op Southeastern Community College (SCC) is het mogelijk om het eerste en tweede jaar van een bachelor’s degree te volgen, en vervolgens de mogelijkheid te hebben om door te stromen naar een vierjarige college of university. SCC biedt diverse van deze zgn. ‘transfer’ degrees aan.

Blackhawks

             

Joep zal gaan voetballen bij het men’s soccer team van Southeastern Community College. Dit team van de “Blackhawks” bereikte het afgelopen seizoen de playoffs van de sterke region XI competitie van NJCAA Division I.Faciliteiten
Bij de Blackhawks zal het Joep aan niets ontbreken als het gaat om de faciliteiten, van een fantastisch uitgeruste gym, de huisvesting in het nieuwe Blackhawk Tower tot met het prachtige Burlington Regional voetbal complex. En er is zelfs een complete indoorhal aanwezig!

Joep, wij wensen je nogmaals heel veel succes en vooral heel veel plezier, en we zullen je zeker blijven volgen.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply