Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Kirsten en Liz naar halve finale!

Kirsten en Liz naar halve finale!

Kirsten van de Vleuten en Liz van Houwelingen zijn met de Spartans door naar de halve finale van het kampioenschap in de American Midwest Conference AMC). Gisteren wonnen zij met de Spartans ruim van het team van Hannibal-LaGrange University.

   
       Kirsten van der Vleuten                       Lisanne van Houwelingen

Het volleybalteam van Missouri Baptist University won eigenlijk vrij gemakkelijk van het als 7de geplaatste team van Hannibal-LaGrange University (HLGU) in de kwartfinales van het American Midwest Conference (AMC) kampioenschap. In alle drie gespeeld sets wisten de Spartans het team van HLGU onder de 20 punten te houden (25-16, 25-14, 25-19).

In de derde set kwamen de bezoekers nog op een 0-5 voorspong, maar wist Missouri Baptist snel terug te komen. En bij een 13-14 achterstand, volgde een reeks van 7-1 punten, met onder meer een double block met Kirsten van der Vleuten.

Lisanne van Houwelingen was ook in deze wedstrijd weer belangrijk voor het team van MBU met onder meer vijf kills en twee service aces.


Foto: De Spartans, Kampioen AMC 2021

Halve finale
Vrijdag 11 november staan de Spartans in de halve finale van het AMC Chamionship tegenover het als derde geplaatste team van William Woods University.

Wil jij ook de verhalen van onze student-sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika of Canada te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply