Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Larissa Haagsma becomes a “Maverick”

Larissa Haagsma becomes a “Maverick”

Vorige week heeft Larissa Haagsma haar contract getekend, en deze zomer gaat er een lang gekoesterde droom in vervulling voor Larissa. Zij mag zich dan officieel een “Maverick” noemen. De 18-jarige keepster van SC Buitenveldert in Amsterdam maakt dan de overstap naar Northern Oklahoma College in Tonkowa, Oklahoma.

       

Larissa, begonnen bij FC Almere, werd reeds in 2014 door de KNVB geselecteerd om wekelijks met de beste talenten in haar leeftijdscategorie te trainen. In het seizoen 2014 – 2015 besloot Larissa de overstap van FC Almere naar SC Buitenveldert te maken, om op een hoger niveau te kunnen keepen en haar talent verder te kunnen ontwikkelen. De afgelopen twee seizoenen maakte Larissa deel uit van de vrouwen selectie van SC Buitenveldert.

Mavericks:
Vanaf augustus zal Larissa uitkomen voor het women’s soccer team van Northern Oklahoma College in Tonkawa, Oklahoma. De Mavericks komen uit in de sterke Region 2 conference van de National Junior College Athletic Association (NJCAA), Division I.

   

Tegenstanders in de Region 2 conference zijn onder meer de teams van Murray State, Redlands, Rich Mountain en Rose State College.

Northern Oklahoma College

Northern Oklahoma College is een junior community college met ruim 2,700 studenten, en ligt in de plaats Tonkawa.

   

Global Sport and Study wenst Larissa natuurlijk heel veel plezier en succes toe in Amerika. En als vanzelfsprekend zullen wij haar verrichtingen blijven volgen.

Wil jij ook de avonturen van Larissa en onze andere sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

 

Leave a Reply