Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Lars de Groof naar Skagit Valley College!

Lars de Groof naar Skagit Valley College!

Lars de Groof, de aanvaller van Roda ’23 uit Amstelveen maakt komende zomer de overstap naar Amerika! In Washington gaat Lars zijn vervolgstudie combineren met voetballen op Skagit Valley College.

 

Vanaf augustus gaat Lars studeren en voetballen bij het team van Skagit Valley College in Mount Vernon, in de staat Washington. Dit “Cardinals” team staat onder leiding van de Head Coach Richard Hendersen en Behr Ibarra, de Asssitant Coach.

Skagit Valley CollegeSkagit Valley College (SVC) is een ‘public community college’ met rond de 4.500 studenten, gelegen in Mount Vernon, in de staat Washington.


Foto: Campus Skagit Valley College.

Cardinals

De Cardinals, zoals de 9 sportteams van SVC genoemd worden, komen uit in de Northwest Athletic Conference (NWAC).

Global Sport and Study wenst Lars natuurlijk heel veel plezier en succes toe in Amerika. En als vanzelfsprekend zullen wij zijn verrichtingen blijven volgen.

Wil jij ook de avonturen van Lars en onze andere sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply