Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Laura Jansen, 3 x MVP!

Laura Jansen, 3 x MVP!

Laura Jansen, senior bij de Trojans, het volleybalteam van de University of Arkansas at Little Rock is het seizoen weer geweldig begonnen. In de aanloop naar de start van de Sun Belt Conference is Laura afgelopen week voor de derde maal uitgeroepen tot MVP van het toernooi! 

Vorige week stond het LA Tech Invitational Tournament op het programma. In de drie wedstrijden tegen de teams van Southern University (3-0), New Orleans (3-0) en Louisiana Tech University (3-1) maakte gemiddeld 4,20 kills per set – 42 in totaal -.
Met een totaal van 38 digs, drie service-aces en vier blokkeringen werd zij terecht uitgeroepen tot Most Valuable Player van het toernooi.

Eerder werd Laura ook al uitgeroepen tot MVP tijdens het Lamar Invitational Tournament en het Arkansas Classic All-Tournament.

Sun Belt Conference

De Trojans gaan met een zegereeks van 6 wedstrijden en een record van 9-3 komende vrijdag, 24 september de sterke competitie van Sun Belt Conference in. Zij nemen het dan op tegen het team van Coastal Carolina Univeristy, waar Ilse Sinnige inmiddels al 3 jaar voor uitkomt.


Foto: Ilse en Laura na afloop van hun wedstrijd vorig jaar.

Wil jij ook de verhalen van onze student-sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika of Canada te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply