Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Laura Jansen benoemd tot lid van het Sun Belt All-Tournament Team

Laura Jansen benoemd tot lid van het Sun Belt All-Tournament Team

Na Little Rock naar een halve finale te hebben geleid op het Sun Belt Tournament met gemiddeld 4,00 kills en 3,70 digs per set, is Laura Jansen benoemd tot lid van het Sun Belt All-Tournament Team.

Sun Belt Tournament

In de twee poulewedstrijden tegen University of Louisiana (3-1) en Georgia State (3-0) en de halve finale tegen Coastal Carolina (0-3) was Laura goed voor 118 kills, een scoringspercentage van .237, 37 digs en 4 blocks. In deze drie wedstrijden scoorde Laura maar liefst 43 punten totaal!

Laura is de eerste Trojan die de Sun Belt All-Tournament onderscheiding in de wacht sleept sinds Edina Selimovic in 2015.

later in de week kijken we nog uitgebreider terug op het volleybal seizoen in de Sun Belt met niet alleen Laura maar natuurlijk ook met Ilse Sinnige, die met Coastal Carolina de finale haalde.


 Foto: Ilse en Laura na afloop van de halve finale

Laura, nogmaals van harte gefeliciteerd met deze bekroning van je fantastische seizoen, en tot gauw weer horens en ziens!

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply