Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Laura Jansen Sun Belt Offensive Player of the Week

Laura Jansen Sun Belt Offensive Player of the Week

Laura Jansen van Little Rock heeft wederom een mooie award in de wacht gesleept. Afgelopen weekend bereikte zij met haar 1.000ste “kill” een mijlpaal in haar volleybal loopbaan in Amerika, en werd zij voor de tweede keer dit seizoen uitgeroepen tot de Sun Belt Offensive Player of the Week!  

In de twee wedstrijden tegen de teams van Georgia Southern en Georgia State makte Laura gemiddeld 4 “kills” per set, en kwam tot een gemiddelde van .300! Met het bereiken van de magische grens van 1.000 “kills” is Laura slechts de 10e speler in de geschiedenis die deze mijlpaal bereikt heeft.

   

Laura komt komend weekend weer in actie, in het Jack Stephens Center spelen de Trojans dan de laatste twee thuiswedstrijden van het seizoen. Vrijdag tegen het team van de University of Louisiana Monroe (ULM) en zaterdag tegen het team van de University of Louisiana Lafayette).


Foto: Jack Stephens Center

Hierna sluiten de Torjans de competitie in de Sun Belt Conference af met drie uitwedstrijden tegen de teams van Texas State (vrijdag 5 november), UT Arlington (zaterdag 6 november) en Arkansas State (dinsdag 9 november).

Sun Belt Conference Tournament
Vanaf 17 november strijden de teams dan in het Conference Tournament om het kampioenschap in de Sun Belt Conference.

Laura, wij wensen je nog heel veel succes toe in de komende weken!

Wil jij ook de verhalen van onze student-sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika of Canada te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply