Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Lieke Brouwer becomes a “Warhawk”

Lieke Brouwer becomes a “Warhawk”

Het afgelopen weekend is Lieke Brouwer aan haar avontuur in Amerika begonnen. De 18 jarige middenspeelster uit Groningen is zaterdag vertrokken naar Alabama, waar zij haar studie en volleybalcarrière gaat voortzetten op de Auburn University at Montgomery in Alabama.

Lieke heeft het afgelopen seizoen als middenspeelster deel uitgemaakt van het Dames 1 team van Veracles in Groningen, uitkomend in de Topdivisie.

Inmiddels is Lieke gearriveerd op campus van de Auburn University at Montgomery (AMU), en daar met haar nieuwe team begonnen aan de voorbereiding voor het nieuwe seizoen.

Voor het volleybal team van de “Warhawks” begint het seizoen op donderdag 5 september met het Miner Invitational toernooi in Missouri met tegenstanders als de Missouri University of Science and Technology, University of Arkansas at Monticello, Arkansas Tech en Arkansas Forth Smith.

Het team staat onder leiding van de nieuwe head coach Flavia Siqueira en speelt in de sterke Gulf South Conference van de NCAA Division II.

         

Met Lieke en drie nieuwe Braziliaanse speelsters krijgt het team niet alleen een kwaliteitsinjectie maar bovendien ook een internationaal karakter met verder nog speelsters uit Nieuw Zeeland en Italië.

Faciliteiten
De Auburn University at Montgomery beschikt vanzelfsprekend over uitstekende sportfaciliteiten.

Hieronder alvast een voorproefje van wat Lieke allemaal te wachten staat!

Kortom, een geweldige omgeving, een sterk team met verschillende culturen om er voor Lieke een fantastisch avontuur van te maken.

Montgomery, Alabama

Global Sport and Study wenst Lieke heel veel plezier en succes in Amerika en als vanzelfsprekend zullen wij haar avonturen blijven volgen. Wil jij ook Lieke’s verhalen blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply