Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Lieve Meidane, Rookie of the Week

Lieve Meidane, Rookie of the Week

Lieve Meidane hockeyend en studerend op Monmouth University is afgelopen week uitgeroepen tot Rookie of the Week in de American East Conference.

Met haar twee assist in de wedstrijd tegen het team van de University of Albany leverde Lieve een grote bijdrage aan de 3-0 overwinning. Dit waren haar eerste twee punten in het seizoen en leverde haar de titel van Rookie of the Week in de American East Conference.

Beslissende goal tegen Princeton
Dat Lieve belangrijk is voor het team van Monmouth bewees zij ook afgelopen dinsdag weer. In de wedstrijd tegen het team van Priceton University (#15 geranked) zorgde Lieve in de extra speeltijd voor de winnende treffer (3-2).

Foto: Lieve (rechts) viert overwinning met haar teamgenoten

Komend weekend ronden de Hawks de reguliere competitie in de America East Conference af met nog twee thuiswedstrijden, vrijdag 29 oktober tegen de University of California Berkeley en zondag 31 oktober is het team van University of California Davis de tegenstander.

America East Conference Championship
Vanaf donderdag 4 november strijden de acht beste teams in het Conference Championship Tournament om het kampioenschap in de conference.

Wij wensen Lieve nog heel veel succes toe in de komende weken!

Wil jij ook de verhalen van onze student-sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika of Canada te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply