Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Linnis Gielen becomes a Lancer

Linnis Gielen becomes a Lancer

Linnis Gielen heeft haar contract ondertekend en vanaf het nieuwe schooljaar gaat zij volleyballen voor het team van Eastern Wyoming College in Torrington, Wyoming. De 1.86 m lange middenblokkeerster verruilt dan haar team van Stravoc dames 1 voor het college team van coach Dante Geoffrey.

     

The Lancers

Vanaf augustus zal Linnis deel uit gaan maken van het Lancers team van Eastern Wyoming College, dat onder leiding staat van head coach Dante Geoffrey.

De Lancers komen uit in de sterke Region IX Conference van de National Junior College Athletic Association (NJCAA).

       

Tegenstanders in deze conference zijn onder meer de teams van Casper, Lamar, Northeastern, Otero en Western Nebraska College. Het afgelopen seizoen, waarin het team van de Lancers maar liefst 40 (!) wedstrijden speelde, wisten zij ook door te dringen tot het Region IX Championship Tournament. Tot de finale dag speelden zij mee om het kampioenschap, maar verloren toen van het als nummer 1 geplaatste team van Western Nebraska.

Het volleybal team van de Lancers heeft diverse “Internationals” in haar midden, uit onder meer Spanje, Frankrijk, Servië en Italië.

Eastern Wyoming College

Eastern Wyoming College is een junior community college met ruim 1,500 studenten, en ligt in de stad Torrington.

   

Global Sport and Study wenst Linnis natuurlijk heel veel plezier en succes toe in Amerika. En als vanzelfsprekend zullen wij haar verrichtingen blijven volgen.

Wil jij ook de avonturen van Linnis en onze andere sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply