Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Lisa Luini met FIU Panthers naar Conference Tournament.

Lisa Luini met FIU Panthers naar Conference Tournament.

Lisa Luini heeft zich het afgelopen weekend met het volleybalteam van Florida International University  geplaatst voor de kwartfinales van het Conference USA Tournament. De Panthers spelen op vrijdag 19 november tegen het team van de University of Texas at El Paso om een plek in de halve finale. 

 

Afgelopen weekend stond voor Lisa en haar team de dubbel tegen Marshall University op het programma. Vrijdag werd de eerste wedstrijd nog met 3-1 verloren, maar zaterdag namen de Panthers met een 3-1 revanche. En met deze vijfde overwinning in de laatste zes wedtrijden, eindigt FIU op een mooie derde plaats in de East region van de Conference USA.


Eindstand East Conference-USA


Conference USA Championship Tournament

Van 19 tot en met 21 november vindt dan het C-USA Championship Tournament plaats in Norfolk, Virginia. De winnaar plaatst zich direct voor het prestigieuze NCAA Championship Tournament.


Boven: Schema Conference USA Volleyball Championship Tournament.

Lisa, succes in de kwartfinale, en we hopen je natuurlijk terug te zien in het vervolg van Conference USA Championship Tournament.

Wil jij ook de verhalen van onze student-sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika of Canada te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply