Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Lisanne van Houwelingen becomes a “Spartan”

Lisanne van Houwelingen becomes a “Spartan”

Lisanne becomes a “Spartan”! Deze zomer gaat er een droom in vervulling voor Lisanne van Houwelingen, zij mag zich dan een “Spartan” noemen. De 17-jarige volleybalster van Volley Tilburg gaat na haar eindexamen VWO met een scholarship naar de Missouri Baptist University in Creve Coeur, Missouri.

Lisanne heeft als buitenaanvalster/diagonaal dit seizoen al haar officiële debuut in de eerste divisie mogen maken in het eerste dames team van Volley Tilburg.

Vanaf augustus dit jaar zal Lisanne gaan spelen bij het women’s volleyball team van Missouri Baptist University. Dit “Spartans” team staat onder leiding van de head coach Chris Nichols en speelt in de sterke American Midwest Conference van de NAIA college bond.

Het team heeft meerdere internationale speelsters, uit onder andere Italië, Spanje en Brazilië.

Kortom, een geweldige omgeving, een sterk team met verschillende culturen om er een fantastisch avontuur van te maken.

Global Sport and Study wenst Lisanne heel veel plezier en succes in Amerika en als vanzelfsprekend zullen wij haar avonturen blijven volgen. Wil jij ook Lisanne’s verhalen blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply