Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Lisanne van Houwelingen kampioen American Midwest Conference

Lisanne van Houwelingen kampioen American Midwest Conference

Lisanne van Houwelingen speelster bij Missouri Baptist University is afgelopen weekend met het team van Missouri Baptist University kampioen geworden van het reguliere American Midwest Conference seizoen.

Met de 3-0 overwinning van afgelopen donderdag op het team van Stephens College eindigen de Spartans ongeslagen op de eerste plaats in het reguliere seizoen van de American Midwest Conference. Niet alleen wisten de Spartans alle wedstrijden van de 9 AMC tegenstanders te winnen, maar gebeurde dit ook zonder set verlies.

Met dit kampioenschap plaatsen de Spartans zich ook al eerste voor het AMC Championship Tournament dat vanaf maandag 5 april gaat beginnen.

Global Sport and Study wenst Lisanne heel veel succes volgende week tijdens het AMC Championship Tournament, en als vanzelfsprekend zullen wij haar blijven volgen.

Wil jij ook de avonturen en prestaties van Lisanne en onze andere sporters blijven volgen; like ons dan ook op Facebook, en volg ons op Instagram.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

Leave a Reply