Sporten en studeren in Amerika. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@globalsportandstudy.nl
Liz Halberstadt scoort en geeft assist bij debuut in Amerika

Ook onze hockeysters zijn weer begonnen met de competitie in Amerika. Zo ook Liz Halberstadt die afgelopen zomer naar Amerika is vertrokken om daar op de Limestone University in South Carolina haar studie te combineren met hockeyen. Afgelopen dinsdag stond de eerste wedstrijd in de South Atlantic Conference Carolinas Conference op het programma, en maakte Liz haar debuut voor de ”Saints”, en Liz was meteen belangrijk. Met een doelpunt en assist legde zij de basis voor de 3-1 overwinning op het team van de University of Mount Olive.

Flitsende start
Limestone kende een voortreffelijk start van de wedstrijd, en kwam al in de tweede minuut op een 1-0 voorsprong. Gedurende de hele eerste helft was het Limestone dat de wedstrijd ook domineerde met veel balbezit en resulterend in totaal zeven strafcorners maar geen doelpunten.

Liz slaat toe
In de tweede helft sloeg Liz toe. Eerst gaf zij in de 37e minuut de assist voor de 2-0 en in de 49e minuut maakte zij haar eerste doelpunt voor het team van de Saints.
In het laatste kwart kwam Mount Olive nog terug tot 3-1, maar kwam de overwinning voor Limestone niet meer in gevaar.

Kortom, een fantastisch debuut voor Liz!

Volgende wedstrijd
Dinsdag 2 maart staat de volgende wedstrijd voor Liz op het programma. Dan spelen de Saints een thuiswedstrijd tegen het team van Converse College.

Liz, ga zo door, en we blijven je natuurlijk volgen.

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je dan nu hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!